14 Οκτ 2009

Ninja Video: Μια κοινωνική ιστοσελίδα για βίντεο και όχι μόνο!



Το Ninja Video είναι κατά τους δημιουργούς του η καλύτερη ιστοσελίδα για βίντεο στο ίντερνετ. Συμφωνώ απόλυτα!

Στο Ninja Video μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τελευταίες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και καρτούν, προερχόμενα κυρίως από την Αμερική. Από όσα γνωρίζω, η ιστοσελίδα είναι ασφαλής.

Η ιστοσελίδα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες λόγω της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας όσων αφορά το περιεχόμενο και τον χρόνο διάθεσης του. Λίγες μόλις ώρες μετά την προβολή της σειράς το επεισόδιο είναι ήδη στους servers του Ninja Video ενώ οι ταινίες είναι διαθέσιμες πριν την επίσημη προβολή (σε πολύ κακή ποιότητα, που γίνετε καλύτερη μετά την επίσημη προβολή).

Το κοινωνικό στοιχείο στην ιστοσελίδα είναι εμφανές. Οι χρήστες συμμετέχουν στο forum και σχολιάζουν τα πάντα, από το Ninja Video έως πολιτική και επιστήμη ενώ συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και βοηθούν αφιλοκερδώς την ιστοσελίδα να αναπτυχθεί. Ένα συναισθηματικά φορτισμένο manifesto-podcast από τη Phara εξηγεί τους λόγους ύπαρξης της ιστοσελίδας ενώ στέλνει μήνυμα στους διοικούντες των εταιριών παραγωγής ταινιών και στους δικηγόρους τους να αλλάξουν το μοντέλο των επιχειρήσεων τους αν θέλουν να επιβιώσουν στην νέα εποχή του ίντερνετ.

Εικόνα: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο πράσινο κύκλο, και μετά κλικ στο "Run" στο μπλε κύκλο. Στο κίτρινο κύκλο η κατάσταση θα αλλάξει σε "Online". Τώρα μπορείτε να δείτε τα βίντεο.



Στο gr@2.0 αγαπάμε το YouTube και όλα τα ιντερνετικά κοινωνικά μέσα! Το Tosh.0 είναι μια χιουμοριστική εκπομπή για το Web 2.0 με έμφαση στα βίντεο αλλά συχνά βλέπουμε αναφορές στο Twitter και στο Facebook. Δείτε τα βίντεο τις εκπομπής Τosh.0 στο Ninja Video εδώ!

Ποια η γνώμη σας για το Ninja Video; Το έχετε χρησιμοποιήσει;


Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...