4 Απρ 2011

Ο Πανταζής τραγουδάει Breathless: το νέο rickrolling;

rickrolling στα ελληνικάΓια όλα φταίει η e-diva που το δημοσίευσε στο προφίλ της. Δεν ασχολούμαι με τις λαϊκές διασκευές ξένων τραγουδιών, δεν τις βρίσκω καν χιουμοριστικές :( αλλά το Breathless από τον ΛεΠα κάτι μου έκανε. Το άκουγα μέσα στο κεφάλι μου όλη μέρα, το τραγουδούσα κιόλας χωρίς να ξέρω τα λόγια... Κόλλησα λοιπόν, το έψαξα λίγο και αποφάσισα να γράψω γι'αυτό μπας και το ξορκίσω.


Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί rickrolling σας λέω εν συντομία ότι είναι μια διαδικτυακή φάρσα, σχολιάζεις π.χ. σε κάποιο φίλο σου παραθέτοντας και ένα "σχετικό" σύνδεσμο που τελικά οδηγεί στο γνωστό τραγούδι Never Gonna Give You Up (επεξηγηματικό βίντεο).

Τη πρωταπριλιά λοιπόν, που έγινε και ο σεισμός κοντά στη Κρήτη, άρχισα να δημοσιεύω στο Facebook και Twitter updates του στυλ "Φόβος για τσουνάμι στη Κρήτη" και άλλα τέτοια δίνοντας σύνδεσμο προς ΛεΠα. Την πάτησαν 46 άτομα :D και θα εξακολουθήσω να το κάνω ειδικά όταν με επισκέπτεται κάποιος spammer!

Facts (+bonus mashup)

  1. Η διασκευή του ΛεΠα δεν είναι η πρώτη του Breathless από Έλληνες.
  2. Ο Dan Wilson έβγαλε το καπέλο στον ΛεΠα (οκ, στο περίπου)
  3. Ο Dan Wilson και ο ΛεΠα κάνουν φοβερό ντουέτο! (παίξτε με το pause αν δεν αρχίσουν ταυτόχρονα και χαμηλώστε λίγο τον Πανταζή)

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου