6 Ιουλ 2011

ebook: δήγμα γραφής - μια ντουζίνα και τρία διηγήματα

Πριν 2 περίπου χρόνια επέστρεψα στην Ελλάδα και στις κουβέντες που έκανα με γνωστούς μου αναφέρθηκε και το όνομα του Γιάννη Φαρσάρη, μάλιστα μου είπαν πως πρέπει να τον γνωρίσω! Έτσι και έγινε, για άλλα πήγαμε να μιλήσουμε σε άλλα καταλήξαμε αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η ώρα πέρασε ευχάριστα αλλά γρήγορα. Από τότε τα λέμε στο facebook και από τη σελίδα του βιβλίου του Johnie Society παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από το e-book στην Ελλάδα (btw συγχαρητήρια για τους 10000 fans!).


Ένα νέο κατόρθωμα του Γιάννη είναι το δήγμα γραφής - μια ντουζίνα και τρία διηγήματα, η πρώτη ομαδική προσπάθεια δημιουργίας ενός ψηφιακού βιβλίου στην Ελλάδα με ελεύθερη διανομή :) τι ωραίο που ακούγεται! Στη προσπάθεια συμμετέχουν με τις ιστορίες τους συνήθεις ύποπτοι των κοινωνικών δικτύων, τους πιο πολλούς τους έχω πετύχει κάπου:

Άκης Βαΐου
Σοφία Γκιούσου
Σοφία Δευτερίγου
Κατερίνα Θεριουδάκη
Θοδωρής Κούτρης
Ελένη Κοφτερού
Στέφανος Λίβος
Βασίλης Πουλημενάκος
Μαρία Ρογδάκη
Ελ Ρόι
Ελένη Σεμερτζίδου
Παναγιώτης Σιμιτσής
Νικόλας Σμυρνάκης
Γιάννης Φαρσάρης
Μιχάλης Χαραλαμπάκης

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι όλοι οι παραπάνω γνωρίστηκαν μέσω facebook (έτσι έμαθα)! Επίσης, το βιβλίο είναι διαθέσιμο σε pdf, epub, mobi, odt και διαδικτυκά στο issuu, με άλλα λόγια μπορεί να διαβαστεί από οποιαδήποτε συσκευή.

Επισκεφθείτε τη σελίδα openbook.gr και κατεβάστε το δήγμα γραφής αλλά και άλλα δύο βιβλία του Γιάννη Εβδόμη εσπερινή και φυσικά το JOHNNIE SOCIETY. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους τους εμπλεκόμενους γιατί μας αρέσουν πολύ αυτά τα κόλπα και καλή επιτυχία στο δήγμα γραφής!

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου