20 Φεβ 2012

Γνωρίζοντας το LinkedTourism

Το LinkedTourism είναι ένα κοινωνικό δίκτυο όπου οι εργαζόμενοι στον τομέα του τουρισμού έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους εργοδότες και να καταθέσουν τα βιογραφικά τους στις προσφερόμενες θέσεις εργασίας. Πρόσφατα μίλησα με τους ανθρώπους που βοήθησαν να δημιουργηθεί αυτό το άκρως στοχευμένο κοινωνικό δίκτυο.

Διαβάζοντας τα διάφορα στατιστικά που βγαίνουν στην δημοσιότητα με αφορμή την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, μου έκαναν μεγάλη εντύπωση κάποια στοιχεία για τον τομέα του τουρισμού, του οποίου η συνεισφορά στο ΑΕΠ της Ελλάδας εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει το 20% μέχρι το 2021! Αντιλαμβάνομαι λοιπόν πως σήμερα, πιο πολύ από ποτέ άλλοτε, πρέπει να γίνουν επενδύσεις. Μια από αυτές τις επενδύσεις είναι και το ανθρώπινο δυναμικό. Η Ελλάδα διαθέτει ικανότατα στελέχη, που γνωρίζουν την αγορά, και έχουν όρεξη να προσφέρουν.

Το LinkedTourism φτιάχθηκε παρέα με τους ξενοδόχους και τους εργαζόμενους με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός απλού στην χρήση εργαλείου που φέρνει σε επαφή τους ενδιαφερόμενους τόσο για προσφορά όσο και για ζήτηση εργασίας, ένα εργαλείο που και οι δύο πλευρές "δημιούργησαν" και συμφώνησαν να χρησιμοποιούν.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες από την ανάρτηση του Κωστή Μοχιανάκη και φυσικά να του απευθύνετε τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις σας.

Αν σας άρεσε η ανάρτηση μοιραστείτε την με τους φίλους σας! Θα βρείτε όλα τα δίκτυα που συμμετέχω στο προφίλ μου στο Google.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου